Selskabstilbud & menu

 

Selskabstilbud 2017

(min 25 betalende voksne)

 Velkomstdrink: Kold hvidvin med hyldeblomst

Forretter: (tallerkenanrettet)

Pestobagt torskefilet med rejer anrettet på plukket salat, hertil Sauce Verte og hjemmebagt brød

Røget landskinke med melonsalat og hjemmebagt brød

Hovedret: (anrettet på buffet)

Vælg 2 af nedenstående slags kød:

Hvidløgs og kaperskrydret lammekølle, helstegt timian/rosmarinkrydret oksefilet

Honningglaseret skinke el. baconsvøbt kalkunbryst

Serveres med årstidens grøntsager, 2 slags kartofler, saucer og mixede salater

og hjemmebagt brød

Dessert: (på buffet el. tallerkenanrettet)

Islagkage pyntet med frisk frugt (på buffet)

Desserttallerken med chokoladekage med frisk frugt, is og sorbet (tallerkenanrettet)

Kaffe/the småkager og chokolader

 Natmad: (anrettet på buffet)

Aspargessuppe eller løgsuppe med flûtes . Grovbrød med rullepølse, lun leverpostej & spegepølse (tillægspris kr. 15,00 pr. pers.)

Pris pr. person kr. 350,00

 

Skulle De have andre ønsker, sammensætter vi naturligvis gerne Deres egen festmenu.

 

Menu 1

(Min 25 betalende voksne)

Sammensæt selv Deres menu ud fra nedenstående:

Forretter

Tarteletter med høns i asparges

Torskefad på salater, pyntet med rejer

Tunmousse på salater, pyntet med rejer, kaviar og citron

Hovedretter

Helstegt svinekam med svesker, rødkål, hvide kartofler og sky sauce

Kogt hamburgerryg med årstidens grøntsager, hvide kartofler og aspargessauce

Gl. dags oksesteg med perleløg, grønne bønner, surt/sødt, hvide kartofler og okseskysauce

Desserter

Is med frisk frugt

Romfromage med lun kirsebærsauce

Frugtsalat med råcreme

Pris pr. couvert for 3 retter kr. 218,00

Menu 2

(Min 25 betalende voksne)

Sammensæt selv Deres menu ud fra nedenstående

Forretter

Rejecocktail med hjemmebagt brød

Ferskrøget laks med flødestuvet spinat og hjemmebagt brød

Røget landskinke med melonsalat og hjemmebagt brød

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt, hertil waldorffsalat, surt/sødt, hvide kartofler og kalveskysauce

Helstegt oksefilet med årstidens grøntsager, bagt kartoffel og sauce bordelaise

Glaseret herregårdsskinke med flødekartofler, grøn salat og årstidens grøntsager

Desserter

Islagkage med frisk frugt

Chokoladekurv med frisk frugt og råcreme

Pandekager med nøddefyld og vanilleis

Pris pr. couvert for 3 retter kr. 258,00